VIKTIG! Kontingent til Stjørdals-Blink IL

Postet av Jostein Listou den 22. Jun 2018

I år er det veldig mange som har latt være å betale kontingenten til Stjørdals-Blink IL (hovedlaget). Mange lurer kanskje på hvorfor de må betale denne. I tillegg til at alle turnere må være betalende medlem i hovedlaget er det to veldig viktige grunner: 

FORSIKRING - hvis turneren din skader seg har du ingen forsikring hvis ikke kontingenten er betalt. Dette er spesielt viktig ved tannskader, der det ofte kan bli behov for behandling etter at turneren er blitt voksen. Da må du selv betale for behandlingen.

PENGER TIL TURNGRUPPA - vi får overføring fra hovedlaget basert på antall turnere som betaler kontingent. Slik vi ligger an nå vil Turngruppa miste flere titalls tusen kroner i inntekter, og dette er alvorlig for oss. Mister vi inntekter må vi redusere på tilbudet til ungen din. Så - betal kontingenten i dag - det handler om ungen din :-)

Hvordan betale - Bruk den fakturaen du har fått i posten. Hvis du ikke har den liggende kan du sende en e-post til  medlemskontingent.blink@gmail.com. Skriv i din mail, navn, adresse, fødselnr, tlf/mobilnr og at du tilhører turn. Ønsker du å tilhøre et familiemedlemskap, si fra om dette. Du vil så få faktura på ditt medlemskap.

Du kan også betale ved å logge deg inn på minidrett. Du kommer til veiledningssiden ved å trykke på denne linken: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning#Ny_bruker_p.C3.A5_Min_Idrett  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.