TROPP


Mathias Skjervold, Ragnar Skjervold,


Dette er et parti som i hovedsak fokuserer på akrobatikk, tumbling (airfloor/airtrack) og trampett. Selvfølgelig er styrke, bevegelighet, balanse, spenst, koordinasjon viktige egenskaper, i tillegg til holdninger og vilje til å gjøre det treneren sier.

Siden det krever endel innen de egenskapene nevnt ovenfor, passer dette partiet best for de fra 6. klasse og oppover, og som kan det grunnleggende innen turn. Passer for både gutter og jenter. Det vil bli mulighet for deltagelse i klubb- og kretskonkurranser etter nasjonalt reglement

Dette er et morsomt parti hvor akrobatikk, testing av egne grenser og allsidighet er viktig. Vi vil blant annet bruke elementer fra konseptet SALTO som er utviklet av Norges gymnastikk- og turnforbund.Kvalifikasjoner:
Generell styrke, bevegelighet og spenst.
Grunnleggende elementer på matte (hoderulle, handstående, hjul, araber)

Bør også kunne araber-flikkflakk (med litt hjelp) og/eller araber-salto, samt framlengs kroppert salto på enten trampett eller airtrack.

Dette er et uttaksparti, som man ikke kan melde seg på selv. Det vil hver høst bli en uttaksdag, hvor man kan møte opp og prøve seg.