Lyst til å begynne med turn? Nå er påmeldingen for 2020/2021 åpen!

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 6. Mai 2020

Hvis du ikke gikk på turn sesongen 2019/20 kan du søke plass for sesongen 2020/21 ved å fylle ut og sende inn dette skjemaet:  Påmelding 2020

 Vi har stor forståelse for at mange vil starte med turn, men dessverre har vi ikke kapasitet til å ta inn alle som søker. men vi jobber med saken!

Plassene fordeler vi med loddtrekning i midten av august.

Siste frist for å melde interesse vil bli annonsert. Følg med, følg med :-)

Informasjon om videre påmelding for aktive medlemmer kommer etterhvert. 

Fra nyttårsshow 2019. Foto: Laila Skjei FlormælenKlubbstrategi - hvor skal Turngruppa?

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 23. Jan 2020

Turngruppa vokser og utvikler seg, og etter hvert skal vi inn i en basishall midt i Stjørdal. Men hvem er vi? Hvem vil vi være? Hvordan skal vi se ut om fem år?

Det er på tide å sette kompasskursen for de neste fem årene, og nå kan du være med!

Før jul samlet vi en gruppe frivillige til å starte arbeidet med å lage en strategi for Turngruppa. Innspillene fra denne gruppa ble diskutert i Styret, og nå har vi skrevet et utkast til et strategidokument.

Nå vil vi ha dine innspill på strategien vår!

Se for deg hvordan du tror Turngruppa vil se ut om fem år, les strategidokumentet og se hvordan det stemmer med dine tanker. Skriv inn kommentarene dine på Facebooksiden til Turngruppa, eller send oss en e-post på stjordalsblinkturn@gmail.com. Merk e-posten med "Innspill på strategidokument".

Målet er å ha en ferdig strategi klar til årsmøtet i februar, og etter det skal vi begynne å lage planer som skal bygge på strategien.

Her finner du strategidokumentet

Vi gleder oss til å høre fra deg!