Lyst til å begynne med turn? Nå er påmeldingen for 2020/2021 åpen!

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 6. Mai 2020

Hvis du ikke gikk på turn sesongen 2019/20 kan du søke plass for sesongen 2020/21 ved å fylle ut og sende inn dette skjemaet:  Påmelding 2020

 Vi har stor forståelse for at mange vil starte med turn, men dessverre har vi ikke kapasitet til å ta inn alle som søker. men vi jobber med saken!

Plassene fordeler vi med loddtrekning i midten av august.

Siste frist for å melde interesse vil bli annonsert. Følg med, følg med :-)

Informasjon om videre påmelding for aktive medlemmer kommer etterhvert. 

Fra nyttårsshow 2019. Foto: Laila Skjei FlormælenKlubbstrategi - hvor skal Turngruppa?

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 23. Jan 2020

Turngruppa vokser og utvikler seg, og etter hvert skal vi inn i en basishall midt i Stjørdal. Men hvem er vi? Hvem vil vi være? Hvordan skal vi se ut om fem år?

Det er på tide å sette kompasskursen for de neste fem årene, og nå kan du være med!

Før jul samlet vi en gruppe frivillige til å starte arbeidet med å lage en strategi for Turngruppa. Innspillene fra denne gruppa ble diskutert i Styret, og nå har vi skrevet et utkast til et strategidokument.

Nå vil vi ha dine innspill på strategien vår!

Se for deg hvordan du tror Turngruppa vil se ut om fem år, les strategidokumentet og se hvordan det stemmer med dine tanker. Skriv inn kommentarene dine på Facebooksiden til Turngruppa, eller send oss en e-post på stjordalsblinkturn@gmail.com. Merk e-posten med "Innspill på strategidokument".

Målet er å ha en ferdig strategi klar til årsmøtet i februar, og etter det skal vi begynne å lage planer som skal bygge på strategien.

Her finner du strategidokumentet

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stjørdal Basishall - det starter nå! Blir du med?

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 10. Okt 2019

Vi vet fortsatt ikke sikkert når hallen blir bygget, men vi skal være klare! Vi etablerer en arbeidsgruppe som både skal forberede Turngruppa på livet i ny hall, og være med på å bestemme hvordan hallen skal bygges.

Synes du at barn og ungdom (og voksne) skal ha et topp aktivitetstilbud i Stjørdal? Kunne du tenke deg å bruke noen timer på å løfte turnmiljøet i kommunen vår?

Vi i Stjørdals-Blink Turn starter nå opp vår del av basishallprosjektet. Vi ser for oss at vi må jobbe med minst tre hovedområder:

 1. Klubbstrategi - hva skal Turngruppa være om fem år? Hva skal vi drive med? Hvordan skal vi gjøre det? Dette vil påvirke både hvordan basishallen skal se ut, og hvordan vi organiserer oss for å utnytte den
 2. Hallbygging. Vi må bli best mulig på å bestille basishall fra kommunen. Hva skal hallen inneholde? Hvordan skal den se ut? Vi skal være tettest mulig på kommunen sitt byggeprosjekt fra første start
 3. Organisering av Turngruppa. Når vi flytter inn i hallen må vi ha en organisasjon som kan sørge for at vi klarer å bruke den på en skikkelig måte. Antakelig blir vi flere - hvordan skal vi takle å vokse?

Nå trenger vi deg!

 • Du kan en del om haller, eller er interessert i å lære
 • ELLER du kan en del om organisasjon og omstilling
 • ELLER du kan en del om prosjektstyring
 • ELLER du kan en del om bygg og anlegg
 • ELLER du kan en del om kommunal forvaltning av idrettsanlegg
 • ELLER du kan en del om trening
 • ELLER du kan en del om barne- og ungdomsarbeid
 • ELLER du brenner for turn og har lyst til å være med på å bygge en basishall

ELLER du kan alt dette og enda litt til!

Vil du være med? Send en melding til Jostein Listou som er Basishallansvarlig i Turngruppa :-)
Ledige plasser

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 28. Aug 2019

På 1. og 2. trinn gutter har vi fortsatt noen ledige plasser. Meld dere på her:  https://docs.google.com/…/1SAE35smAxfy6vEtWUCtHCFYqy5l…/edit

Lykke til! :) 
Til alle som søkte om plass til årets turnsesong 2019/2020

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 24. Aug 2019

Da er trekking av ledige plasser for 1. trinn t.o.m ungdomspartiet gjort. Resultatet av dette er sendt på e-post til alle. Når det gjelder førskolepartiet vil melding komme en av de første dagene (vennligst vær tålmodig).

Vi kommer ikke til å gå ut med hvilken plass noen har på trekningslista. Men vær trygg, vi beholder den slik at vi kan gi nye tilbud etter den om noen takker nei eller slutter.

Beklager til dere som ikke fikk plass.

Det er gitt en ganske kort frist for å melde seg inn i medlemssystemet. Den må overholdes om plassen skal beholdes. Om noen ikke vil ha plassen er det fint om dere sender oss en e-post.

Kort tid etter registrering i medlemssystemet vil dere motta faktura på treningsavgift på e-post. Om noen har problemer med å betale den innen forfall, vennligst ta kontakt. Betales ikke treningsavgiften vil dere miste plassen. Turnere som ikke er medlemmer i IL Stjørdals-Blink må meldes inn via minidrett.

 

Velkommen til ny sesong!