NM Nasjonale Klasser Jr Menn og Miks 2023

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 6. Mar 2023

11.-12. mars 2023 inviterer IL Stjørdals-Blink Turn og Beitstad IL Turn til NM i Stjørdalshallen. Informasjon og program finner du her.

Velkommen!SPLITT 2016

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 29. Nov 2015

Hei foreldre til turnere som er født i 2003 og eldre, og alle trenere!

4. - 6. mars 2016 arrangeres SPLITT, en trener- og treningssamling for turnungdom for tredje gang. I år som i fjor inviteres alle ungdommer i NTGTK og STGTK fra 13 år (født i 2003 og eldre) og oppover til ei sosial, praktisk, lærerik og inspirerende turnhelg på Steinkjer. Samlingen starter fredag kveld for trenerne - og lørdag kl. 1200 for turnerne.

SPLITT er viktig for å beholde ungdommene i lagene og i idretten vår lenge, og krever INGEN forkunnskaper eller... forberedelse.

Invitasjon og program ligger nederst - all info om hva som skjer og påmelding ligger der. Førstemann til mølla gjelder! I fjor ble det fort fullt... og det anbefales derfor å melde på før jul.

Påmelding turnere:

Påmelding skjer via deltager.no - der alle må melde seg på hver for seg, og betale med en gang via denne linken (pris 800,-): https://www.deltager.no/participant/search.aspx?s=... søk etter SPLITT hvis dere ikke kommer rett til arrangementet)

Samtidig som dere melder dere på der - så ønsker vi at dere sender en mail til stjordalsblinkturn@gmail.com, med SPLITT 2016 i emnefeltet, hvor dere skriver hvem som er påmeldt, og fra hvilket parti dere hører til.

Dette for at vi også skal ha kontroll med hvem som melder seg på (deltager.no er det arrangøren som har oversikt over). Vi kommer til å trenge en lagleder (eller to) - men vi kan vi se an hvor mange som skal være med fra oss - før vi evt. spør noen om å melde seg på. Trenerne kan ikke være lagledere.

Påmelding trenere:

Trenerne i Stjørdals-Blink oppfordres til å melde seg på denne samlingen, og dere får dekket deltageravgiften av oss. Det enkleste for oss er at dere melder dere på selv, og så sender krav om å få dekket dette etterpå, husk å sende en mail til oss med at dere er påmeldt! Avgiften for trenerne er 700,- for trenere for barn under 13 år, og 600,- for trenere for ungdommer over 13 år. Er dere både trenere og turnere, så melder dere på dere som trenere og så får dere være med som turnere fra lørdag når de andre kommer.


Invitasjon SPLITT 2016.docJuleshow i Stjørdalshallen 12.12. kl.12.00!

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 25. Nov 2015

Vi har gleden av å invitere turnere, foreldre, slekt og venner til Juleshow i Stjørdalshallen, lørdag 12. desember kl. 12.00-14.30!


Fjellhallen har nå blitt for liten for at alle de som vil se turnerne våre i aksjon får plass på tribunen. Vi har derfor flyttet førjulsarrangementet vårt til Stjørdalshallen, noe som medfører økt halleie og en økning på inngangsbilletten sammenlignet med tidligere år.

Inngang kr. 100
Barn under 16 år gratis

Det blir kiosk- og loddsalg under arrangementet.

Turnere møter opp kl. 11.30 ferdig påkledd.
Trenerne på ulike parti vil gi beskjed om hår og antrekk.Juleshowet er et dugnads-arrangement. Vennligst les vedlagt fil for å finne ut hvem som er oppsatt.


Vi gleder oss til et forrykende turnshow!


Rekkefølge Juleshow 2015 (ca tidspunkter)

12.00 - Guttepartiene

12.15 – 3.-4. trinn jenter

12.30 – Konkurransepartiet + Førskolepartiet

12.45 – Ungdomspartiet + 1. trinn jenter

13.00 –13. 15 - Pause

13.15 -Tropp + 2. trinn jenter

13.30 – Aspirant + 5.-6. trinn jenter

13.45 – Fellesnummer

14.10 – Avslutning, loddtrekning mm

14.30 – FERDIG


Dugnadsliste kiosk, baking, inngang og rydding 2015 (1).docx
Ungdomsturnstevne - litt info (også sendt på mail)

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 27. Sep 2015

VELKOMMEN TIL UNGDOMSTURNSTEVNE 2015

Ungdomsstevne er åpent for alle født i 2002 og eldre :-)
I år er det vi i Hemne Turnforening som kan ta imot dere til ei fullspekka helg med spennende workshops med både kjente workshops og noen nye.

Workshops de har å tilby:

Danskene fra Ollerup:

Trampett 1

Trampett 2

Tumbling 1

Tumbling 2

Frittstående

Hanne Haugrønning fra Byneset RG:

RG

Preben Hunstad, stuntmann for tv og film fra Bodø:

Parkour

Superstar linedancer Raymond Sarlemijn fra Nederland og Henrik Grønvold fra Norge:

Linedance

Veronica Eide fra Hemne:

Svømming

Gunn Berlotte Spjøtvold fra Hemne:

Bootcamp

KIL Hemne fotball:

Fotball

Egen påmelding i skjemaet for de som vil delta med egne opplegg og Gym for life, husk å kryss av slik at vi får plassert treninger for dere. Vil gjerne ha beskjed i god tid om det trengs ekstra lyssetting/lyd.Fredag kveld er det innsjekk fra 17:00 ved Sodin skole, inngang ved blyanten. Overnatting på Sodin skole.

Det vil være kveldsmat i form av gryterett i Hemnehallen fra 18:00.

Velkommen og felles oppvarming kl 18:45 i Hemnehallen.

Åpen turnhall fra kl 19:00 – 22:00.

Det vil også være mulighet for frisvømming mellom 19:00-21:45, egen rubrikk i påmeldingskjema for dette, og liste over når hver enkelt har tid i bassenget vil henge ved innsjekken og i Hemnehallen.

Lørdag vil alle delta på 3 workshops hver, i år har dere 11 stk å velge mellom, så håper alle vil bli fornøyde etter at kabalen er lagt. Disse listene vil henge på skolen, Hemnehallen og i Samfunnshuset.

Lørdag ettermiddag og kveld er det 2 bordsettinger med middag ved Hemne hotell, underholdning og sosial sammenkomst i Samfunnshuset(samme hus som svømmehallen ved skolen)

Frokost ved kantinene ved Sodin skole og Hemne videregående skole, liste over hvem som skal hvor og når kommer når påmeldingene er klare.

Lunsj smøres ved frokost.

Søndag er stevnedag og foregår i Hemnehallen.Påmeldingsfrist 30.sept 2015 - Vi melder på samlet fra Stjørdals - Blink! Meld din interesse til Lillian Balsvik, via Facebook eller på vår mail stjordalsblinkturn@outlook.com

Meld dere på!Invitasjon til barnekretsturnstevnet 2015 på Verdal

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 2. Mar 2015
Dette er årets store begivenhet for alle turnere i Nord-Trøndelag turnkrets!


Barnekretsturnstevnet vil i år foregå i Ørahallen i Verdal, og alle turnere fra 1. skoletrinn og eldre kan delta.

Tid: lørdag 25. – søndag 26. april 2015

Sted/arrangør: Verdal / Stiklestad IL.

Programmet vil i stor grad bli det samme som tidligere år, men med noen forandringer. Det blir oppvisning av særtropper på lørdag, og oppvisning for lagene på søndag.

Deltakeravgiften er 750 kr for turnere. Det dekker måltider, overnatting, t-skjorte og stevnemedalje. Deltakeravgift for ledsagere er 450 kr ( t-skjorte og stevnemedalje er ikke inkludert).

Behov for ledsagere

Vi må ha flere foreldre som ledsagere fra hvert parti. I første omgang ønsker vi at foreldre melder interesse for å være ledsager. Deretter vil styret sette opp en ledsagerliste basert på behov for ledsagere. Ledsager har i oppgave å være kontaktperson for en liten gruppe turnere under hele stevnet. Hvis det er noen spesielle ønsker om hvem man ønsker å være ledsager for så må det presiseres i påmeldingen. I år vil vi også legge vekt på at det blir med ledsagere fra alle parti. Basert på erfaring fra tidligere år det ønskelig at foreldre som deltar som trenere ikke samtidig er ledsager.

Overnatting, bespisning og transport

Innkvartering og overnatting vil skje ved Verdalsøra barne- og ungdomsskole og Verdal videregående skole. Det er også mulighet for overnatting ved Stiklestad Hotell for de som ønsker det. Dette må betales selv. Priser her er: enkeltrom 850 kr, dobbeltrom 1100 kr, trippelrom 1350 kr (fire på rommet vil koste 1600 kr, egner seg best med små barn). Det er satt av rom frem til den 24.februar, etter denne tid kan ikke Stiklestad Hotell ikke garantere at det er ledige rom. Bruk koden: gymnastikkfestival 2015, for bestilling av rom. Rommene bestilles av hver enkelt på Stiklestad Hotell as tlf.nr: 74044200/ tlf.91858451 eller mail til: helene@snk.no.

Frokost på søndag blir servert på begge skolene. Lunsj serveres fra kantina ved Verdalsøra barne- og ungdomsskole (Ørahallen) begge dagene, og det er ledsagere for hvert parti som henter ut lunsjpakkene. Mellommåltid lørdag vil bli satt fram ved begge skolene. Middag på lørdag serveres i Verdalshallen lørdag kveld.

Vi satser på å reise tidlig lørdag morgen, og prøver da å få til samkjøring som vi har gjort tidligere år, dette kommer vi tilbake til. Vi kommer også til å avholde et foreldremøte når det nærmer seg.

Påmelding:

Påmeldingsfrist: 18.2.14 kl.23.59!

Link til: Påmelding for turnere (Deltaker avgift betales ved påmelding)

Link til: Påmelding for trenere (som ikke selv deltar som turnere)

Link til: Melde interesse for å være ledsager

BLI MED! DETTE BLIR KJEMPEARTIG!!

Hilsen Stjørdal Blink turngruppe

Kontaktperson: Marit Hagen Kvål, tlf: 959 25 565

stjordalsblinkturn@gmail.com