I.L. Stjørdals-Blink - Turn

I.L. Stjørdals-Blink - Turn

SPLITT 2016

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 29. Nov 2015

Hei foreldre til turnere som er født i 2003 og eldre, og alle trenere!

4. - 6. mars 2016 arrangeres SPLITT, en trener- og treningssamling for turnungdom for tredje gang. I år som i fjor inviteres alle ungdommer i NTGTK og STGTK fra 13 år (født i 2003 og eldre) og oppover til ei sosial, praktisk, lærerik og inspirerende turnhelg på Steinkjer. Samlingen starter fredag kveld for trenerne - og lørdag kl. 1200 for turnerne.

SPLITT er viktig for å beholde ungdommene i lagene og i idretten vår lenge, og krever INGEN forkunnskaper eller... forberedelse.

Invitasjon og program ligger nederst - all info om hva som skjer og påmelding ligger der. Førstemann til mølla gjelder! I fjor ble det fort fullt... og det anbefales derfor å melde på før jul.

Påmelding turnere:

Påmelding skjer via deltager.no - der alle må melde seg på hver for seg, og betale med en gang via denne linken (pris 800,-): https://www.deltager.no/participant/search.aspx?s=... søk etter SPLITT hvis dere ikke kommer rett til arrangementet)

Samtidig som dere melder dere på der - så ønsker vi at dere sender en mail til stjordalsblinkturn@gmail.com, med SPLITT 2016 i emnefeltet, hvor dere skriver hvem som er påmeldt, og fra hvilket parti dere hører til.

Dette for at vi også skal ha kontroll med hvem som melder seg på (deltager.no er det arrangøren som har oversikt over). Vi kommer til å trenge en lagleder (eller to) - men vi kan vi se an hvor mange som skal være med fra oss - før vi evt. spør noen om å melde seg på. Trenerne kan ikke være lagledere.

Påmelding trenere:

Trenerne i Stjørdals-Blink oppfordres til å melde seg på denne samlingen, og dere får dekket deltageravgiften av oss. Det enkleste for oss er at dere melder dere på selv, og så sender krav om å få dekket dette etterpå, husk å sende en mail til oss med at dere er påmeldt! Avgiften for trenerne er 700,- for trenere for barn under 13 år, og 600,- for trenere for ungdommer over 13 år. Er dere både trenere og turnere, så melder dere på dere som trenere og så får dere være med som turnere fra lørdag når de andre kommer.


Invitasjon SPLITT 2016.doc


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline