Påmelding eksisterende medlemmer

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 17. Aug 2015

MELDING EKSISTERENDE MEDLEMMERMinner om påmelding for eksisterende medlemmer! Fint om dere som skal melde dere på gjør det så fort som mulig, siste frist torsdag 20. august klokka 15.00!Påmelding SKAL gjøres av dere selv via MySoft som er vårt medlemsnett.Framgangsmåte ved påmelding:

Dere har fått tilsendt et brukernavn og passord fra noreply@gymogturn.no til hver enkelt turner, som dere må bruke for å logge på MySoft..
Når dere har logget dere inn, kan dere redigere informasjon om gymnasten (viktig at epostadresse er riktig), og melde dere på riktig parti (velg «nytt parti» knappen). Da vil dere få opp parti som passer for alderen til gymnasten. Obs! Ikke meld på Konkurranseparti
og Tropp uten bekreftet plass! Klikk «Send påmelding» for å melde gymnasten på partiet. Du vil få epost med informasjon om tildelt plass, evt. venteliste direkte fra systemet.Det er to parti for både 2.trinn jenter og 3-4.trinn jenter. De to 3-4. trinns partiene som vi har satt opp er allerede fulle - men alle som hadde plass i fjor skal få plass i år, og vi jobber med å finne en plass til de som nå står på venteliste/har sagt fra at de skal fortsette.


NB! Dere som IKKE vil ha plass på turn til høsten, må også logge inn selv og sette seg som sluttet (bruk «jeg vil melde meg ut» knappen, eller sende oss en mail om at dere ikke vil fortsette. Da får vi fjernet dere fra listen, og dere slipper eposter fra oss i fremtiden.Innloggingsside: http://medlem.gymogturn.noPåmelding for nye turnere vil starte mandag 24. august. Mer info kommer!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline